Foredrag på seminar i Drammen om det verdiskapende styret. Presentasjonen er tilgjengelig

Jon A. Steen, Managing Partner, AWN
Bjarne Aamodt,
Styreleder og partner
iStyrelsen AS

I regi av Næringsforeningen i Drammensregionen i samarbeid med Agilium Worldwide Norway (AWN) ble det nylig i et frokost-seminar satt fokus på verdiskapende styrearbeid.

Bjarne Aamodt fra iStyrelsen og Jon A. Steen fra AWN holdt foredrag om hva som kjennetegnes ved verdiskapende styrearbeid, – og hva som kreves av det – med henblikk på styrket verdiskaping i bedriftene.

Stikkord for verdiskapende styrearbeid er:

  • Klargjøring av premissene for bedriften og dets styre
  • Optimal styresammensetning
  • Styrets effektive arbeidsform
  • De sentrale roller og oppgaver som styret skal ivareta.

For at bedriftsstyrer skal kunne være bidragende til verdiskapingen, og ikke bare være et kontrollorgan, må styret ha evne til å være proaktive i sitt virke. Dette innebærer at styret må kontinuerlig være opptatt av sin egenutvikling, dvs. utvikling av viktig kompetanse og effektiv arbeidsform. Dette igjen krever at styret i sin års-agenda må ha fokus på hvordan forbedre styrets verdiskapende evne med henblikk på morgendagen.

Foredraget i seminaret belyste alt dette, og presentasjonen som ble gjennomgått, kan du se her: Presentasjon i frokost-seminar i Drammen-Det verdiskapende styret

 

Hvis du har spørsmål til foredraget eller forespørsel om tilbud på styreopplæring, styreevaluering eller deltakelse i iStyrelsens styrenettverksgrupper, ta kontakt:

Epost: bjarne.aamodt@istyrelsen.com eller tlf. 90021298,

eller ved å fylle ut følgende kontaktskjema

For spørsmål om styrerekruttering, tak kontakt med AWN.

_______________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les iStyrelsens nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på iStyrelsens nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.