Invitasjon til frokost-seminar i Oslo: Styrke din styrekompetanse i en styrenettverksgruppe

iStyrelsen inviterer til frokost-seminar om nytten av å delta i iStyrelsens styrenettverksgrupper. Hensikten med slik deltakelse er å styrke kompetansen innen eierstyring og selskapsledelse, med hovedvekt på verdiskapende styrearbeid.

Det vil etter styre-seminaret bli invitert til deltakelse i styrenettverksgruppene til ledige plasser fra kommende årsskifte.

Torill Johnsen
Styreleder i Coop Øst SA
Bjarne Aamodt,
Styreleder og partner
iStyrelsen AS

Siden oppstart i 2015 med to styrenettverksgrupper i Oslo og etter hvert én gruppe i Trondheim vil vi fra kommende nyttår gå inn i det sjette året med virksomheten. Når vi passerer årsskiftet vil det erfaringsmessig bli noen ledige plasser for nye deltakere. På denne bakgrunn inviterer vi til frokost-seminar for å orientere om hvordan styrenettverksgruppene drives, og hvilken nytte en har av å delta i en slik gruppe.

Foredragsholdere på frokost-seminaret vil være Bjarne Aamodt og Torill Johnsen.

Temaer på frokost-seminaret:

  • Kort om hovedelementene i verdiskapende styrearbeid.
  • iStyrelsens styrenettverksgrupper; Hensikt og opplegg.
  • Erfaringer fra deltakelse i en styrenettverksgruppe.

Sted:            Huckletree Pier X, Bryggegata 3, Aker Brygge, 0250 Oslo

Tid:              14. november kl. 08.15-09.30 (Den faglige delen starter kl. 08.30)

Deltakelse i frokost-seminaret er gratis. 

Påmelding til frokost-seminaret: Trykk Her.   Påmeldingsfrist: 13. november.

__________________________________

Om foredragsholderne:

Bjarne Aamodt: Styreleder og partner i iStyrelsen AS. Tidligere styreleder i en rekke selskaper. (Fasilitator for styrenettverksgruppene)

Torill Johnsen: Styreleder i Coop Øst SA, Prosjektleder i Statsbygg, tidligere leder av valgkomiteen i Coop Norge SA. (Deltaker i 3 år i en styrenettverksgruppe).

__________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les iStyrelsens nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på iStyrelsens nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.