Når ikke Julenissen kan hjelpe, så er iStyrelsen der. God Jul!

Som det fremgikk av forrige nyhetsbrev-artikkel, kan en ikke stole på julenissen når det gjelder å få nødvendig styrking av kompetanse for verdiskapende styrearbeid. Men

iStyrelsen kan gjerne bidra. Og til og med med en gratis og uforpliktende mulighet; – en gratistime for samtale i første halvdel av januar 2020. Samtalen kan dreie seg om kvalifisering og posisjonering for styreverv. Eller hvordan styrke din allerede gode styrekompetanse for videre karriere med styreverv.

I den grad det vil være aktuelt, vil vi under samtalen også orientere om hva iStyrelsen vil kunne tilby av muligheter for kompetansebygging. iStyrelsen er en totalleverandør av styreopplæring og kompetanseutvikling, og har derfor tilbud som spenner over fra det grunnleggende til det absolutt siste innen verdiskapende og bærekraftig styrearbeid. Aktuelt for øyeblikket er påmelding til iStyrelsens fortrolige styrenettverksgrupper i Oslo-regionen og i Midt-Norge. Det er ledige plasser fra nyttår som vil bli fylt opp etter hvert som påmelding skjer. Hvis du er interessert, så er du velkommen til å melde din uforpliktende interesse ved å fylle ut noen fakta om deg i skjemaet for Oslo eller for Midt-Norge.

Skulle du være interessert i å styrke din styrekompetanse gjennom  iStyrelsens videreutviklingsprogram, Board Performance Programmet, så starter den neste samlingen 6. februar 2020. For mer info og påmelding ta kontakt.

Hvis styret du er medlem i enda ikke har bestilt assistanse til årets styreevaluering (som er det viktigste virkemiddel til å finne aktuelle forbedringstiltak for neste år), så er du velkommen til å ta kontakt eller be om tilbud.

Innledningsvis startet denne artikkelen med å tilby gratis samtale i første halvdel av januar-måned. For å avtale samtale er du velkommen til å kontakte Bjarne Aamodt ved:

Mobil:  90021298 eller E-post: bjarne.aamodt@istyrelsen.com

Så vil vi takke deg for å ha abonnert på iStyrelsens nyhetsbrev gjennom 2019, og vi håper du vil ha interesse av nyhetsbrevene også neste år. I mellomtiden ønsker vi deg en riktig god jul og et godt nyttår!

___________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les iStyrelsens nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på iStyrelsens nyhetsbrev ved å registrere deg på denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.

Legg igjen en kommentar