Styrekurs og andre styrerelaterte tjenester tilpasses en ny verden med kombinasjon av fysiske arenaer og digital kommunikasjon

Arild Søland Partner og Programdirektør Styreopplæring
Arild Søland er ansvarlig for grunnopplæring i styrearbeid

iStyrelsen er en totalleverandør overfor eiere, styrer og ledelse med tilbud  relatert til eierstyring og selskapsledelse, med særlig fokus på styrer og verdiskapende styrearbeid. Våre tilbud spenner over styrekurs, styreseminarer, sertifiseringsordning, videregående styreprogram, styrenettverksgrupper, styreevalueringer, styre-rådgivning, mentorordning, vitamingrupper for ledere, samt medlemskapsordning.

Tilbudene vil i tiden fremover økende grad bli tilpasset en «ny verden» med mer bruk av digital kommunikasjon.

Men det vil trolig for mange fortsatt være ønskelig å ha fysiske møteplasser. iStyrelsen vil derfor hele tiden balansere dette behovet opp mot andre hensyn som å ivareta Corona-utfordringer eller redusert reisevirksomhet for deltakerne i fbm. tilbudene.

En grunnleggende pilar i iStyrelsens basis styreopplæring er iStyrelsens StyreModul1 som består av fire styreseminarer. Datoer for StyreModul1 i 1. kvartal 2021 er nå klare for Oslo, og tilbys hver måned som følger:

  1. – 22. Januar – Trykk her for mer informasjon og påmelding
  2. – 12. Februar – Trykk her for mer informasjon og påmelding
  3. – 12. Mars – Trykk her for mer informasjon og påmelding

Vår ambisjon er at disse kursene holdes i fysiske samlinger, men hvis ikke tilrådelig, vil vi tilby digital gjennomføring.

_________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les iStyrelsens nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på iStyrelsens nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Eller følg oss på linkedin.