Stadig flere vil være med i styrenettverksgrupper – Trenger vi flere grupper?

Den senere tid har vi fått stadig flere forespørsler om deltakelse i våre styrenettverksgrupper. Dette er svært gledelig. Men nåværende to grupper i Oslo-området er fulltallige. Derved er eneste muligheten her at vi eventuelt etablerer en ny gruppe. Så hvis du er interessert i dette, eller en ny gruppe et annet sted i landet, les videre.

Fortrolige styrenettverksgrupper gir svært gode læringsmuligheter og styrker ditt nettverk

Vi startet i 2015 med invitasjon til fortrolige møteplasser for personer som er interesserte i å styrke sin kompetanse og utvide sitt profesjonelle nettverk innen eierstyring og selskapsledelse, med særlig fokus på verdiskapende styrearbeid. Vi har for tiden tre styrenettverksgrupper, – to grupper i Oslo og én i Midt-Norge. Målgruppen er bedriftseiere, styreledere, styremedlemmer, valgkomité-medlemmer, toppledere, revisorer, advokater, og andre som er aktive innen styring og ledelse av virksomheter.

Hittil har vi hatt 120 deltakere innen styrenettverksgruppene – inkl. vel 30 som er deltakere i dag. Kjernen i virksomheten er over tid å styrke kompetansen gjennom adressering av praktiske problemstillinger som gruppens deltakere står overfor. Samtidig styrker deltakerne sitt nettverk både fra egen gruppe og fra deltakerne i de andre gruppene.

Halvard Fjeldvær,
Konsernsjef i Svorka AS

Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra deltakerne, hvorav kan siteres følgende uttalelse fra Halvard Fjeldvær, konsernsjef i Svorka AS og med flere krevende styreverv:

Styrenettverksgruppen gir meg anledning til å reflektere mine ideer og tentative løsninger på reelle problemstillinger i et fortrolig forum blant deltakerne i styrenettverksgruppen.

For nærmere beskrivelse av styrenettverksgruppene og måten virksomheten drives på, henvises til iStyrelsen nettsider.

 

Interesse for en ny styrenettverksgruppe i Oslo, og eventuelt andre steder?

Med de forespørslene vi stadig får, særlig i Oslo-området, tyder det på at det kunne være interesse for en tredje styrenettverksgruppe i Oslo, og/eller eventuelt et annet sted.  Men før vi eventuelt etablerer og inviterer til en eller flere grupper, vil vi gjerne logge interessen for dette.

Dermed inviteres du helt uforpliktende til å melde fra om interesse for en ny gruppe i Oslo, eller et annet sted, på denne linken.

Dersom det skulle vise seg at det er tilstrekkelig interesse, vil det bli invitert til aktuelle nye grupper.

______________________________________________________

Abonnement på iStyrelsens nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les iStyrelsens nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på iStyrelsens nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Eller følg oss på linkedin.