Styreopplæring

Ønsker du et løft i din styrekompetanse? Kanskje skal du inn i et nytt styre, eller kanskje du etter lengre praktisk styreerfaring har et ønske om å sikre en helhetlig oversikt og struktur på styreområdet?

Våre deltakere er både kvinner og menn i forskjellige roller, noen er eiere eller medeiere, mange er styreledere eller styremedlemmer, og flere av deltakerne er daglige ledere. Deltakerne kommer fra hele Norge, har kortere eller lengre fartstid og er representert i de fleste aldersgrupper.

Grunnutdanning: Sertifiseringsprogram

StyreModul 1 er iStyrelsen sin grunnutdanning innen styrer og styrers arbeid og har siden 2009 gitt eiere, styremedlemmer og daglig ledere et dypdykk i praktisk orientering av styrerollen.

Vår erfaring tilsier at en grunnleggende helhetsforståelse for styrerollen er avgjørende for å utøve verdiskapende styrearbeid, samt det å arbeide overfor styrer.

De som gjennomfører og består sertifiseringsprogrammet blir hos oss registrert som Sertifisert Styremedlem iStyrelsen og får kompetansebevis.

Styreopplæring

Situasjonsbaserte kurs/seminarer

Tilpasset styreopplæring

Ønsker du tilpassede styrekurs for ditt behov? Vi tilbyr:

  • Tilpassede bedriftsinterne styrekurs/styreseminarer
  • Tilpasset styreopplæring generelt
  • Styrekurs arrangert i samarbeid mellom iStyrelsen og andre, f.eks. næringsforeninger eller rekrutteringsfirma.

Du finner mer informasjon om tilpasset styreopplæring under tjenesten Rådgivning

08

Faglig forankret

Våre styrekurs holder et høyt faglig nivå. For deg som kursdeltaker gir det en trygghet i at de sammenhengende som presenteres er faglig forankret og har en effekt i ditt styrevirke.

I bildet til høyre presenteres Hånbok i Økonomi for Styremedlemmer fra Universitetsforlaget forfattet av vår partner Arild Søland og Elbjørg Gui Standal, studierektor ved BI. Styreboken fra Fagbokforlaget er forfattet av vår partner Arild Søland.

bøker kombinert web
Partnerne i iStyrelsen

Foredragsholdere med lang erfaring

Våre foredragsholdere har lang erfaring med å arbeide i og overfor styrer. Det er med på å gjøre kursene praktiske og virkelighetsnære. Samtidig åpner det for at en kan stille spørsmål om ens egne styreutfordringer

Kundereferanse:

Relaterte artikler

Nedenfor følger et knippe fagartikler i relasjon til temaene i styreopplæring. De er skrevet av våre foredragsholdere og belyser viktige temaer innenfor eierstyring og selskapsledelse.

Ønsker du å bli Sertifisert Styremedlem?

Ønsker du å bli Sertifisert Styremedlem? Siden 2009 har sertifiseringsprogrammet gitt eiere, styreledere, -medlemmer og daglig ledere et dypdykk i praktisk orientering av styrerollen. Her får en solid helhetlig plattform til å mestre styrerollen i praksis, i ulike situasjoner, med ulike forutsetninger og krav. Fysiske møter Programmet gjennomføres ved fysisk møter i våre lokaler på Aker…

Les artikkelen

Ved årets ordinære generalforsamlinger i SMB-bedrifter bør en nå sørge for å velge inn verdiskapende styrer

Norsk næringsliv er i meget stor grad representert ved bedrifter innen SMB-segmentet. Derfor er det svært viktig at disse bedriftene utvikler seg på en lønnsom måte, noe som bedriftenes styrer er ansvarlig for. Med de utfordringene som bedriftene nå står overfor på tampen av Corona-pandemien, er det særlig viktig at bedriftenes styrer har den nødvendige…

Les artikkelen

«StyreModul1 Digital» – 2. og 3. februar – Digitalt live-styrekurs

«StyreModul1 Digital» gir deg muligheten til å gjennomføre iStyrelsen StyreModul1 digitalt, via din pc eller nettbrett der du er. «StyreModul1 Digital» er StyreModul1 i intensivert digitalversjon, live-kurs, nå første gang 2. og 3. februar, kl 10.00 – 15.00. StyreModul1 som ordinært består av 4 heldags styreseminarer i fysisk møterom, og som gjennomføres med jevne mellomrom…

Les artikkelen